featured

2012-2013 Erasmus Haftasında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Toplantı Salonu’nda Erasmus Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

2012-2013 Erasmus Haftası etkinlikleri kapsamında 11 Mart’ta düzenlenen Erasmus Bilgilendirme Toplantısına, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder,  yurtdışındaki farklı üniversitelerden akademisyenler, Dış İlişkiler Birimi Genel Koordinatörü Doç. Dr. Muharrem Keskin, Erasmus Kurum Koordinatörü Okutman Ömer Faruk Kadan, Turizm Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Ayhan Bayer, Erasmus Koordinatör Yardımcısı Seda Dolapçıoğlu ve beraberinde birçok akademik personel katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Muharrem Keskin öncelikle program akışını arz etti. Dış İlişkiler Birim Koordinatörü Doç. Dr. Dr. Muharrem Keskin konuşmasında dış ilişkiler biriminin tanıtımını ve anlaşmalı olduğumuz üniversitelerle ilişkilerimizi, yurt dışına giden ve yurt dışından gelen personel ve öğrenci sayıları hakkında bilgiler aktardı.

Ardından okutman Ömer Faruk Kadan Üniversitemiz ’in Erasmus programı hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güder de Mustafa Kemal Üniversitesi’nin kuruluşundan bugüne kadar ki gelişmelerinden ve ilerlemelerinden bahsetti. Rektör Güder, Mustafa Kemal Üniversitesi’nin  yurt dışındaki anlaşmalı olduğu üniversitelerden de bahsederek bunların ne kadar önemli bir katma değer sağladığını vurguladı.

Öğretim görevlisi Ayhan Bayer ise yurt dışından gelen üniversite temsilcilerine Türkiye’nin tarihi, kültürel ve jeostratejik öneminden bahsederek Türkiye’nin tanıtımını yaptı.

Son olarak söz alan Seda Dolapçığlu Mustafa Kemal Üniversitesi’nin kısaca tanıtımını yaparak Hatay’ın yöresel kültürüne değindi.

Yurt dışından gelen konuklara aynı zamanda kısa bir müzik dinletisi yapıldı. Erasmus Haftası için düzenlenen program 15 Mart Cuma gününe kadar devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2012-2013 Erasmus Haftasında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir