featured

2014 yılının En İyi Sivil Toplum Kuruluşu ‘Hayad Derneği’ seçildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği’nin düzenlediği her yıl geleneksel hale getirdiği ‘Yılın En İyileri’ ödül töreni 2014 yılında başarı gösteren bir çok ünlüye ve sivil toplum kuruluşlarına verildi.

“2104 Yılının En İyileri” ödülleri, İstanbul WOW Hotel’s & Convention Center’de yapılan törenlere sahiplerini buldu. Ünlülerin akın ettiği gecede birçok dalda ödüller sahiplerini buldu. Ülkemizde yaşayan Suriyeli sığınmacılar için Kırıkhan’da kurulan ve tüm üyelerinin gönüllülerden oluşan HAYAD Derneği 2014 yılının en iyi STK ödülüne layık görüldü. Tüm üyeleriyle katılım gösteren Hayad Derneği adına ödülü Hayad Sözcüsü Rahmi Vardı aldı.

Ödül almak için sahneye gelen Rahmi Vardı ‘Hayad Derneği Mazlumun dinini, ırkını, mezhebini  sormadan yaklaşık 300 Bin Suriyelinin 200 Binine hizmet eden bir dernek. Dernek tamamen gönüllü bir dernek. Derneğimizde hastanemiz mevcut yine bu hastanede 22 Suriyeli doktorumuz var, 1 eczanemiz var bölgedeki tüm Suriyelilerin ilaçlarını ve sağlık hizmetlerini ücretsiz yapıyoruz. Yine Suriyeliler için kuruluna fırınımızda 5 Bin ekmek üretip Suriyelilere ücretsiz dağıtıyoruz. Bu hizmetlerimizi 4 yıldır aralıksız olarak sürdürüyoruz.’ dedi.

Vardı ‘Bu ödülü Emniyet Genel Müdürümüz Eski Hatay Valimiz M. Celalettin Lekesiz Beye, Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya, Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a ve çok değerli gönüllü kardeşlerimize ithaf ediyorum.’ dedi.

Rahmi Vardı’ya ödülünü Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Zeki Çatalkaya verdi.

RAHMİ-VARDI-ÖDÜLLL RAHMİ-VARDI

IMG_9932 IMG_0036

IMG_0027 IMG_0029 IMG_0031 IMG_0032 IMG_0035 IMG_0055 IMG_0056

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2014 yılının En İyi Sivil Toplum Kuruluşu ‘Hayad Derneği’ seçildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 31 Mayıs 2015, 12:08

    HAYAD Derneği olarak aldığımız ödül hayırlı olsun. Bu hayır işi için tam gönüllü olarak çalışan önce Gönüllü başkanımız Sayın Rahmi VARDI ve de diğer tüm çalışkan elemanlarımızın hepsini yürekten kutluyorum. İstanbul a ÖDÜL almayı bizzat yerinde izlemek üzere gelen: Başta Rahmi Vardı olmak üzere, Ahmet ÜSTÜNBAŞ, Vasi KÖSE, İdris KARATAŞ, Adil BAYTAROĞLU, Şaban KIYAĞAN, Sait İLÇİN, Harun TOKGÖZ, Uğur SARIFAKİ, Paşa BAŞAR, Mehmet Nur KOKUM, Celal BAZ, Fuat İPEK, Mustafa AÇIK, Ali ALATAŞ, Ahmet KAFES, Ergin VARDI, Vedat BORAZAN ve FOTO Hüseyin YILDIZ. (Ayrıca Sayın Başkanımız Ayhan YAVUZ eşi ve çocukları ile )

    Cevapla