featured

Sadullah Ergin Noel Bayramına katıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz, Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal ve M.Ali Ediboğlu ve il protokolü Antakya Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen Noel Bayramı’na katılarak Hıristiyan vatandaşların bayramını kutladılar.
25 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 11.30’da gerçekleşen programda konuşan Bakan Ergin, 2014 yılının 2013’ten daha güzel geçmesi temennisinde bulunarak, “Barışa, kardeşliğe, insanlığın mutluluğuna, daha güzel müjdeler versin 2014 yılı. Burada küçük bir salonda toplanan bu topluluk insanlığın özeti; kainatın, mevcudatın bir muhassalasını görmek mümkün. Bütün dünya yaratılmış ama insanın emrine sunulmuş. İnsanların da cümlesinin özetini burada bir arada görüyoruz.” dedi.
Hatay’daki güzelliklerin her geçen gün artarak devam edeceğine inandığını vurgulayan Bakan Ergin, “Aramızdaki kadim zamandan beri devam eden komşuluk, hemşehrilik, kardeşlik ve aynı insanlık ailesinin mensubu olmanın bilincinin güçlenerek yarınlara taşınmasını Yüce Mevla’dan temenni ediyorum. Nice bayramlara birlik, kardeşlik ve huzur içerisinde Mevla bizleri ulaştırsın. ” diye konuştu.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sadullah Ergin Noel Bayramına katıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir