featured

Ercan Topaca Sel bölgesi Erzin’de

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Valisi Ercan Topaca 29 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 14.00’te Erzin’e gelerek sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu.
Erzin Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek konu ile ilgili bir toplantı yapan Vali Topaca, burada Erzin Kaymakamı Hasan Yaman ve Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürü Nevzat Aksu’dan yaşanan afet ile ilgili  brifing aldı.

Toplantıda konuşan Vali Topaca bu konunun Hatay için çok önemli olduğunu ifade ederek, “ Dere yatağı korunması gereken bir yer, kurum ayrımı yapmaksızın bütün kurumlara bu konuda görev düşüyor. Bir ‘Taşkın Kurulu’ toplayacağız, Hatay’daki 110 dereden taşkın riski olanlarını tek tek belirleyeceğiz ve gereken önlemleri alacağız.” dedi.

Toplantıdan sonra sel felaketinin yaşandığı bölgeye giderek, yetkililerden bilgi alan ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Topaca, burada iki yakınını kaybeden Ömer Başaran’a başsağlığı diledi.

İncelemeye Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Bilal Bozdemir, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Erzin Kaymakamı Hasan Yaman, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, ilgili Kurum Müdürleri ve diğer yetkililer katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ercan Topaca Sel bölgesi Erzin’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir