featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATASEN Karma Eğitim Düşmanlığı Cumhuriyet’e Karşı İsyandır adı altında bir basın açıklaması yaptı.Yapılan basın açıklaması şu şekildedir;

Özgürlük ve demokrasi kavramları çarpıtılarak, laiklik tu kaka edilerek, ortaçağ Arabistanı kafasıyla karma eğitime karşı çıkmak Atatürk ilke ve devrimleri ışığında kurulmuş Türk Cumhuriyeti’ne karşı gerici bir isyandır.

Üniversite öğrencilerine türban serbestisi tartışmalarından, liselerde, ortaokullarda ve ilkokullarda türban takılmasına, anaokullarında 3 yaşındaki çocuklara din dersi verilmesine ve nihayetinde karma eğitime son verilerek haremlik-selamlık okullar kurulmasına gelinmiştir. Öğretmenler de haremlik-selamlık olarak kendi cinsiyetine uygun okullarda çalıştırılmak istenmektedir.

Aklı fikri bacak arasından çıkamayan, ortaçağ Arabistanının kültürel iklimini günümüz Türkiyesine taşımaya yeltenen, İslam’ı olabilecek en ilkel biçimde yorumlayarak kendi yobaz zihniyetini din diye dayatan bir güruh, karma eğitim uygulamasına son verilmesini istemektedir. Bu güruhun peşinden gidenler de bu yobaz isyanına ses çıkarmayanlar da en az bunlar kadar sorumludur, suçludur.

Türk kültüründe kaç-göç yoktur. Karma eğitimin tacize neden olduğunu iddia etmek, okulları geneleve benzetmek, öğretmenleri pazarlayıcı tabiriyle nitelemek densizliğin, hadsizliğin, şeref ve ahlak yoksunluğunun son noktasıdır. Ahlak, din ve namus tüccarlığı yapmaya kalkışanlar hüsrana uğramaya mahkumdur.

Yobazlıkta ve ilkellikte sınır tanımayan, on binlerce yıllık Türk kültürüne de yabancı ve düşman bu neseb-i gayri sahihlerin ülkemizi dipsiz kuyulara düşürmelerine kesinlikle izin vermeyeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

  1. Helal olsun Atasen. Dik duruşlu, onurlu bir sendikacılık örneği göstermişsin. Bu konuda sesini bile çıkarmayan diğer sendikalara örnek olsun. Atasen’e derhal üye olacağım. Yaşasın Atatürk, yaşasın Cumhuriyet!

    Cevapla