featured

MKÜ Personeline ‘İş Güvenliği Eğitimi’ verildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öncelik İş Sağlığı ve Güvenliği

MKÜ Personeline İşyerindeki Olası Tehlikeler ve Önlemleri Anlatıldı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İşyeri Sağlığı ve İş Güvenliği Birim Koordinatörlüğü tarafından 6331 sayılı iş sağlığı ve iş güvenliği yasası kapsamında akademik ve idari personele eğitim verildi.

Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda iş güvenlik uzmanları Hatice Kar ve Yıldıray Öztürk’ün verdiği eğitimde personele ‘temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi’ konusuna değinirken işyeri hekimi Yrd. Doç. Dr. Evrim Arslan tarafından ise ‘meslek hastalıkları ve ilkyardım’ konulu eğitime değindi.

MKÜ bütün birimlerinde görev yapan çalışanlarımızın bu konuda bilinçlenmesine özen gösterilen eğitimlerde özellikle güvenlik görevlilerinin daha duyarlı olmasına dikkat çekildi. Güvenlik personelimizin yaptıkları işin ehemmiyet taşımasından dolayı ilk yardım müdahalelerinin en küçük detayına dahi hakim olmalarının altı çizilen eğitimlerde konular uygulamalı ve görsel desteklerle anlatıldı.

Öte yandan anlatılan konuların iyice özümsenmesi adına eğitim sonunda personele 10’ar soruluk testlerden oluşan sınav yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MKÜ Personeline ‘İş Güvenliği Eğitimi’ verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir