featured

Başkan Yavuz’a coşkulu karşılama

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı ve Ayhan Yavuz’u büyük bir coşkuyla, düğün bayram havasında karşılayan mahalleler kervanına Alparslan mahallesi de katıldı.

35.773,80 metre kare Asfalt, 201,26 metre kare parke, çocuk parkı ve dolmuş durağı hizmetlerini alan ve 31 Mart’ta ülkemizin bekası için şer odaklarına Osmanlı tokadı vurup tarihe gömmek için sabırsızlanan Alparslan mahallesinin Vatan evlatlarının sevgi, ilgi ve coşkusu karşısında duygulanan Başkan Yavuz buradaki toplantıda yaptığı konuşmada; “ Hepimiz şunu çok iyi biliyoruz ki 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler sadece bir belediye seçimi değil Ülkemizin Beka seçimidir. 15 Temmuz hain kalkışması ve Zeytin Dalı zaferini hep birlikte yaşadık. Ayrıca, ülkemizi yok etmek isteyen hain güçler bu defa da ekonomik darbe projelerini hayata geçirmiş durumdadır. Ama hamdolsun ki aziz Milletim soğan – ekmek yerim dedi yine de hainler karşısında diz çökmeyeceğiz dedi. Gözlerinizde şunu görüyorum, 31 Mart tarihini iple çekiyorsunuz. Çünkü şer odaklarına Osmanlı tokadını vurup tarihe gömmek için sabırsızlanıyorsunuz. İnşallah çok az bir zaman kaldı.

Belediye olarak yaşanan bütün sıkıntılara rağmen hamdolsun Rabbim beni sizlere mahcup etmedi. Sizlere 41 proje sözü verip 200’ün üzerinde hizmet sunduk. Helali hoş olsun. Çalmadık, çaldırtmadık.

Memleketimin güzel insanları, aziz hemşerilerim 31 Mart seçimleri Ülkemiz, ilçemiz olduğu kadar Hatay için de çok önemli. 5 yıldır hiçbir hizmet yapmayan Büyükşehir belediyesi bizlerin parasıyla bizlere zulüm yaşatmıştır. Bu vesile ile 31 Mart’ta İbrahim Güler kardeşimizin Büyükşehir Belediyesini almasıyla Hatay ve Kırıkhan’da çok daha iyi hizmetler alıp milat yaşayacaktır” dedi.

Toplantıya Başkan Yavuz’la birlikte Ak parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, MHP İlçe Başkanı Ahmet Terzioğlu, Gençlik Kolları Başkanı Osman Mutlu, Cumhur İttifakı Meclis üyesi adayları ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yavuz’a coşkulu karşılama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir