featured

Kaymakam Uygur’dan hasta çocuklara ziyaret

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakam Bülent Uygur Kansu İlkokulu öğrencileri tarafından Altınözü Devlet Hastanesinde düzenlenen “Herşeyin Başı Sağlık Projesi” kapsamında çocuk polikliniğinde tedavi gören çocuklarımızı ziyaret ederek hastalarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla hediye takdim etti.

Etkinliğe Kaymakam Bülent Uygur, Altınözü Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Batuhan Kunt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, hastane yönetimi ve öğrenciler katıldı.Kaymakam Bülent Uygur, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sosyal projelerde yer alması bizleri mutlu etmektedir. Kansu İlkokulu öğrencileri ile birlikte Altınözü Devlet Hastanesi çocuk polikliniğinde tedavi gören çocuklarımızı ziyaret ederek, öğrencilerimizin hazırladığı hediyeleri takdim ettik. Öğrencilerimizin geliştirmiş oldukları projeden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Batuhan Kunt ve hastane yönetimine, ilçemizde başarılı bir şekilde sağlık hizmeti verdiklerinden dolayı da teşekkür ederim.” dedi.

Kaymakam Bülent Uygur etkinlik sonrası poliklinik ve serviste tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Uygur’dan hasta çocuklara ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir