featured

2016-2017 İlköğretim Haftası Kırıkhan’da törenle kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin heyecanla beklediği 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı bugün başladı.

19 -23 Eylül İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kırıkhan Cumhuriyet alanında Atatürk anıtına çelenk konulması, şehit ve gazilerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan yeni dönem 75.Yıl İlköğretim Okulunda düzenlenen etkinliklerle son buldu.

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan törenlere, Kırıkhan Kaymakam vekili Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, Askeri ve Mülki Erkan, Okul Müdürleri ile birlikte Daire Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okunarak buradaki tören sona erdi.

Daha sonra 75.Yıl İlköğretim okulunda düzenlenen etkinliklerde Öğrenciler tarafından İlköğretim Haftası çerçevesinde şiirler okunarak, çeşitli oyunlar ve gösterilerin sunulmasının ardından etkinlikler son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2016-2017 İlköğretim Haftası Kırıkhan’da törenle kutlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir