featured

3000 ekmek ücretsiz olarak dağıtıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korona virüs (Covit-19) salgının yayılmasının önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığının ilan ettiği 30 Büyükşehir Belediyesi ve Zonguldak ilini kapsayan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Kırıkhan’da ücretsiz olarak 3000 ekmek dağıtıldı. 

Kızılay Kırıkhan Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri tarafından önceden belirlenen 12 mahalde 65 yaş üstü yaşlılar ve hastalar öncelikli olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara 3000 ekmek ücretsiz olarak dağıtıldı.

Kırıkhan Kızılay şubesi yönetim kurulunca konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Türk Kızılayı olarak her zaman olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımıza yardım kolisi, hijyen malzemesi ve maske dağıtımı yapmıştık. Türk Kızılayı Kırıkhan şubesi olarak bugün de Covit19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağı sebebiyle vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için Kırıkhan Kızılay Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte hayırseverlerin temin ettiği 3000 ekmeğin dağıtımını önceden belirlediğimiz 12 mahalde hasta ve 65 yaş üstü vatandaşlarımız öncelikli olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslimini gerçekleştirdik.

Türk Kızılayı bu zor günlerde her zaman yardım elini ihtiyacı olan vatandaşlara uzatmıştır, uzatmaya devam edecektir” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
3000 ekmek ücretsiz olarak dağıtıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir