featured

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Hatay’da

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Allah’ın izniyle bu süreç çok hayırlı bir süreç. Büyük bir doğumun sancılarını yaşıyoruz. Birileri çok korkuyor, korkunun ecele faydası yok.” dedi.

Albayrak, terör örgütü PYD/PKK tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinden Kilis hudut bölgesine düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram’ın taziye çadırına ziyarette bulundu.

Şehidin annesi Zeycan ve babası Mustafa Bayram’a taziyelerini ileten Albayrak, daha sonra PYD/PKK’lı teröristlerce Kırıkhan ilçesine düzenlenen havan saldırısında yaşamını yitiren TEDAŞ işçisi Şahin Elitaş’ın ailesini ziyaret etti. Albayrak, iki çocuğu bulunan Elitaş’ın eşi Sevda, annesi Emine ve babası Bostan Elitaş’a başsağlığı diledi.

Bakan Albayrak, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin her bölgesinden insanların askere gitmek istediğini söylediğini belirterek “Türkiye’de nereye gidersek, 81 vilayetin tamamında binler, on binler, milyonlar diyor ki ‘Bizi askere yazılalım, en önde biz gideceğiz’. Cumhurbaşkanımız da diyor ki ‘En önde ben, peşimden siz. Gerekiyorsa hep birlikte gideceğiz.” ifadesini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Hatay’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir