featured

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na destek kampanyası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na destek kampanyası toplantısı yapıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekâtını sahiplenme adına Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi himayelerinde tüm mahalle muhtarlarımızın ve esnaflarımızın katılımıyla destek kampanyası düzenlendi.

Kaymakam Bülent Uygur başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Rıfat Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, İlçe Müftüsü Abdüssemet Pat, İlçe Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Hammutoğlu, İlçe Şoförler Odası Başkanı Nasrettin Ramazanoğlu, Altınözü Muhtarlar Derneği Başkanı Sabahattin Bayır, Altınözü Diyanet-SEN İlçe Temsilcisi Cuma Keremoğlu,, Alimler Derneği Başkanı Abdurrezak Kızıldağ katıldı.

Kaymakam Bülent UYGUR,” Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı sonrası gerek ilçemizden gerekse ülkemizin dört bir yanından Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında olduklarını göstermek maksadıyla gıda, kurban, giyim vb faaliyetlerde bulunmak ve askerlerimize hediyeler ulaştırmak üzere vatandaşlarımız yardım talebinde bulunmuşlardır. Hatay Valiliğimizce, aziz milletimizin vatanperverliklerinin her türlü takdirin üzerinde olduğu, ancak devletimizin gücü ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mevcut imkânları ile Mehmetçiklerimizin bütün ihtiyaçlarının karşılandığı ve bugün itibarıyla herhangi bir ihtiyaçlarının bulunmadığı hususunu kamuoyuna duyurulmuştu. İlçe Kaymakamı olarak Altınözü Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfının Fahri Tanıtım Kurulunun başkanlığını yapmaktayım. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin savaş gücünün artırılmasına katkıda bulunmak üzere vatandaşlarımızın maddi ve manevi desteğini sağlamak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi olarak yardım kampanyası düzenleme kararı aldık.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı kampanyası 21 Şubat 2018 tarihine kadar devam etmektedir. Yardım kampanyasına bağışta bulunacak vatandaşlarımızın Türk Silahlı Kuvveleri Güçlendirme Vakfı hesap numaralarına TC Kimlik Numarası, Ad ve Soyad, adres ve iletişim numaralarının yazılı olduğu dekontları Mahalle muhtarlarımıza, belediyemize veya kaymakamlığımıza dekontuyla beraber bildirmeleri gerekmektedir. 28 Şubat 2018 tarihinde Altınözü Kaymakamlığı Hükümet Konağı binamsında düzenlenecek program kapsamında vatandaşlarımıza yaptıkları destek için berat ve armağan verilecektir. Afrin Zeytindalı Harekâtında Şehadete ulaşan ve Anadolu’yu biz Türklere Vatan Toprağı yapan Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na destek kampanyası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir