featured

Başkan Savaş İnşaat Sektörü Firma Temsilcileri İle Biraraya Geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, inşaat sektörü firma temsilcileri ile bir araya geldi.

Samet İnşaat sahibi Abdussamed Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Belediye Meclis Üyesi Necdet Bök ve inşaat firması sahipleri katılım gösterdi.

Buluşmanın ev sahibi Abdussamed Yılmaz, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İnşaat sektöründe faaliyet içinde bulunan firma sahipleri ile bir araya gelip fikir alış verişinde bulunduğumuz buluşmamızı onurlandırmasından ve sektör temsilcilerinin sorunlarını dinlemesinden ötürü Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ziyarette yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün kentleşme yolunda önemli bir etken olduğunu ifade ederek, “Kentin modern bir görünüme sahip olması yapılan inşaatların kalitesi ve mimari yapısı ile doğru orantılıdır. İnşaat sektöründe yaşanabilecek olası sıkıntıları hep beraber el birliği ile çözeriz. İnşaat sektörünün kent ekonomisine verdiği katkı önemli yer işgal etmektedir. Yapılan bu tür toplantılar ile inşaat mesleğinde bulunan işadamlarımızın bizlere isteklerini, sektöre ilişkin sıkıntılarını dile getirmesi sorunların çözümü adına önem taşımaktadır. Bu güzel buluşamaya ev sahipliğinden ötürü Sayın Abdussamed Yılmaz’a ve tüm sektör temsilcilerimize teşekkür ediyorum.  ” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Savaş ve inşaat firması sahipleri günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Savaş İnşaat Sektörü Firma Temsilcileri İle Biraraya Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir