featured

Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz Köy Ziyaretlerinde Bulundu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz,kurum müdürleri eşliğinde köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Vali Lekesiz bu kapsamda, 02 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 16.45’de merkeze bağlı Dikmece Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

-Şehirde Ne Varsa Köylerde de O Olacak-

Vatandaşların; köyleri ile ilgili eksikleri, sorunları ve taleplerini dinleyen Vali Lekesiz, ‘Köylerimizde özellikle içme suyu sorunu kalmaması ve şehirlerimizde ne varsa köylerimizde de olması yönünde Sayın Başbakanımızın da talimatları var. Şehirlinin evindeki içme suyu temiz, güvenilir ve içilebilir nitelikte ise köylerimizin de öyle olması için çalışıyoruz. Bunun için suyun 50 kilometre uzaklıktan getirilmesi gerekiyorsa bunu da yapacağız ve köylerimizde içme suyu ya da sulama suyu sorunu kalmayacak.’ diye konuştu.

Vali Lekesiz, köy okulunun onarımı, anasınıfı ihtiyacının giderilmesi, sağlık ocağında daha sık sürede doktor bulunması,çocuklara oyun alanı ve futbol sahası, köye 2 km. uzaklıkta bulunan gölete ulaşımın sağlanması, çöp ve kanalizasyon sorununun çözümü ve sağlık sorunu olan vatandaşların tedavilerine yönelik taleplerin inceleneceğini, yasalar çerçevesinde çözümünün sağlanacağını kaydetti.

Dikmece İlköğretim Okulu’nu da ziyaret eden Vali Lekesiz, öğrencilerle sohbet ederek dersleri hakkında bilgi aldı. Öğrencilere derslerine iyi çalışmaları ve kitap okumayı ihmal etmemeleri önerisinde bulunan Lekesiz, daha güçlü, daha mutlu ve daha müreffeh bir geleceğin kurulmasında gençlerimizin önemine vurgu yaptı.

Vali Lekesiz’e, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen, Çalışma ve İş Kurumu (İş-Kur) İl Müdürü Ahmet Bulanık, Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Melih Melik Kara, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin, İl Mahalli İdareler Müdürü Lütfi Şaklar, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ümmühan Eryurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Sanlı, Antakya Orman İşletme Müdürü Mehmet Harbi, DSİ 63. Şube Müdürü Ali Şensöz, İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz  eşlik etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz Köy Ziyaretlerinde Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir