featured

Semt Pazarları ve Caddeler Kontrol Altında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reyhanlı Belediyesi ilçede kurulan semt pazarlarında ve caddelerde kontrolü elinden bırakmıyor.

Covit-19 tedbirleri kapsamında ilçede dezenfekte edilmeyen nokta bırakmayan Reyhanlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri Başkan Mehmet Hacıoğlu’nun talimatıyla ilk günden itibaren çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Covit 19 Tedbirleri kapsamında ilçede alınan tedbirler hakkında Reyhanlı Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;

“Ekiplerimiz tarafından Çarşı merkezi ve Semt Pazarlarına el dezenfekte stantları yerleştirerek vatandaşların ellerini dezenfekte etmeleri sağlanırken, ilçemize giriş yapan araçları Emniyet noktalarında kente girişleri öncesi dezenfekte işlemine devam ediliyor.

İbadethanelerin temizliği, yolların yıkanması ve dezenfekte edilmesi, sokak hayvanlarının beslenmesi devam etmektedir.

65 Yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulanan evden çıkamayan vatandaşlarımıza Ekiplerimiz nezaretinde hastaneye götürülerek muayeneleri yapılıp ilaçları eczanelerden temin ediliyor. Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerimiz tarafından 65 Yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulanan evden çıkamayan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları karşılanmaya devam ediliyor. Bu doğrultuda Ekiplerimiz vatandaşlarımızın Maaşlarını yetkili banka ve kurumlardan çekerek vatandaşlarımızın evlerine götürerek teslim ediyorlar.

Temizlik işleri Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından ilçemize çalışmaya gelen mevsimlik tarım işçilerinin yaşadıkları konteyner ve çadırlar dezenfekte edildi.

Reyhanlı Belediyesi olarak bizler, sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için gece gündüz demeden mesai mefrumu gözetmeksizin çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz, Sizlerde kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını korumak için alınan tedbirlere uyun Ramazan ayı sonunda çifte bayram yaşayalım” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Semt Pazarları ve Caddeler Kontrol Altında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir