featured

Yayladağı’nda Sürekli Arıza Veren Şebeke Yenilendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayladağı ilçesi Çakı mahallesinde sürekli arıza veren Hatsu içme suyu şebekesi yenilendi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu şebekesi ihtiyacı olan bölgelerde yeni şebeke çalışmalarının sürdüğünü ve su iletiminin sağlıklı hale getirildiğini belirtti.

İlimizin muhtelif noktalarında içme suyu şebekesi olmayan veya eskimiş durumda olan noktaları tespit ederek projeler geliştirildiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, Yayladağı ilçesine bağlı Çakı Mahallesi’ne içme suyu ileten ve sürekli arıza vererek kesintilere sebep olan şebekenin yenilenip su iletiminin sağlıklı hale getirildiğini aktardı.

Teknik personel denetiminde yapılan çalışma kapsamında 90’lık polietilen borularla 1400 metre yeni içme suyu şebekesi çalışması yapıldığını, 2 havalandırma bacası ve 1 adet tahliye bacasının konulduğunu aktaran HATSU, yaşanan sıkıntının önüne geçildiği çalışmada 1 ekskavatör, 1 csb ve 6 personelin görev yaptığını belirtti.

MUHTAR CAMBAZ, “HATSU SAYESİNDE SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLDÜ” 

Mahalle sakinleri adına görüşlerini dile getiren Çakı Mahalle Muhtarı Şükrü Cambaz, daha önceden içme suyu hatlarında oluşan arızalardan dolayı sıkıntılar yaşadıklarını ve bu su sıkıntılarının HATSU sayesinde çözüldüğünü belirterek, yapılan çalışmalar içim Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yayladağı’nda Sürekli Arıza Veren Şebeke Yenilendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir