featured

Kaymakam Karamehmetoğlu Veda Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkhan Kaymakamlığını görevini yürütürken Ordu Vali yardımcılığına atanan Zafer  Karamehmetoğlu için veda yemeği düzenlendi.

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz  tarafından verilen veda yemeğine, ilçe  idari amirleri, Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, siyasi parti ilçe başkanları ve resmi kurum müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan  Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, görev yaptığı süre içinde hizmet ve katkılarından dolayı kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’na teşekkür ederek yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu ise, “ Halkın içinde olmayı seven bir kişiliğim var. Devletten yardım bekleyen binlerce  insana ulaşmak, onların  sorunlarına çözüm getirmek  gibi  bir sorumluluğumuz var. 30 yıllık görevim boyunca bu doğrultuda hareket ettim. Kırıkhan’da görev yaptığım süre içerisinde vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Herkese hakkımı helal ediyorum ve helallik istiyorum. Rabbim herkesten razı olsun. Herkese şahsıma gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Karamehmetoğlu Veda Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir