featured

Atakaş Hatayspor’dan teşekkür ziyareti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020-2021 Sezonunda Süper Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Atakaş Hatayspor Yönetim Kurulu üyeleri İskenderun bölgesinde takıma destek olan firmalara ziyarette bulundu.

Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Hatayspor’un Süper Lige çıkmasında maddi destek sağlayan iş insanlarına teşekkür ziyaretinde bulunarak bu yılki şampiyonluk kupasının minyatürünü ve Lütfü Savaş imazalı formayı hediye ettiler.

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada “Atakaş Hatayspor’a Süper Lig yolunda ciddi destekleri olan, şampiyon olmasında katkılar sağlayan İskenderun bölgesindeki iş insanlarımızı, bugün Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve yönetim kurulu üyelerimiz ile iş yerlerinde ziyarette bulunduk. Kupamızın minyatürünü ve Lütfü Savaş başkanımızın imzaladığı Atakaş Hatayspor forması iş insanlarımıza hediye edildi. “dedi.

Teşekkür ziyaretlerine devam edeceğini belirten Basın Sözcüsü Vardı; “Atakaş Hatayspor’a destek olan İskenderun firmalarımız olan Mahmut Kirmit – Met Haddecilik, Yusuf Dönmez – Öz Trans, Kazım, Gökmen – Gökmen Petrol, Süleyman Çelik – Bilfen Okulları, Aykut Ökten – Yükseliş Okulları, Fatih Tosyalı – İskenderun Belediye Başkanı, Doğan Erten – Doğan Petrol, Zeki Göçmen – ASAŞ Filtre, Selma Yılmaz – Şampiyon Filtre, Osman Gözükara – Yazıcılar Demir Çelik, Mehmet Fatih Keseroğlu –Ekinciler Demir Çelik,’e teşekkür ediyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atakaş Hatayspor’dan teşekkür ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir