featured

Başkan Yavuz, 3 binin üzerinde karantina sayısı var

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkhan Belediyesi tarafından ilçe merkezinde ana arterler ve vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde dezenfekte çalışması yapıldı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara belediye tarafından hijyen paketi dağıtıldı.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, gazetecilere çalışmalarla ilgili verdiği bilgide ilçe genelinde 3 binin üzerinde karantina altında vatandaşın olduğunu söyledi.

Başkan Yavuz yaptığı açıklamada “Günlük bizim 3-5 cenazemiz oluyor, sayılarla ifade edilemeyecek kadar koronavirüse yakalanan vatandaşlarımız var, yüksek sayılarda karantinaya alınan vatandaşlarımız var şu an 3 binin üstünde karantina altına alınan hemşerilerimiz var. İşimiz olmadığı müddetçe evimizden çıkmayalım biraz sabredelim yaklaşık 1 ay sonra aşılarla birlikte bu illeti hep beraber yeneceğimize inanıyorum.” dedi.

Koronavirüsün son zamanlarda Hatay’da fazla yaygın olduğunun altını çizen Yavuz, Cenazelerin, karantina altında olan insan sayılarının gün geçtikçe artarak devam etiğinin altını çizdi.

Kovid-19’u atlatan biri olarak bir değil iki maske taktığını belirten Başkan Yavuz vatandaşlara da uyarılarda bulunarak sosyal mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka uymaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Hatay’da ve Kırıkhan’da artan sayılara bir takım tedbirler almak anlamında sokağa çıkma yasağını da fırsat bilerek cadde ve sokakları hijyen bir şekilde temizliyoruz. Buradaki çalışmaların ardından mahalle aralarında da holderle dezenfekten çalışmamız devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yavuz, 3 binin üzerinde karantina sayısı var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir