featured

Antakya Belediyesi’nde Ramazan Hazırlıkları Tamam

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antakya Belediyesi, 9 Temmuz’da başlayacak mübarek Ramazan ayı için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Antakya Belediyesi, Ramazan ayı boyunca bünyesinde bulunan “Aşevi’nde” her gün 500 kişiye iftar yemeği, kentte bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara 7 bin 500 paket kuru gıda yardımı, yine düşkün, evinden çıkamayan hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara bizzat evlerine servis etmek suretiyle sıcak yemek yardımında bulunacak.

Kentin Farklı Noktalarına İftar Çadırları Kurulacak

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş bu yıl da kentin 4 farklı noktasına iftar çadırları kurulmak suretiyle mübarek Ramazan ayında dileyen herkesin bu çadırlarda iftar yemeklerini yiyebileceklerini söyledi. Başkan Savaş bu yıl 4 ayrı noktadaki iftar çadırlarının Eski İtfaiye Grup Amirliği bitişiğinde bulunan Aşevi’nde, Bağrıyanık Mahallesi Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salonda, Kardeşler Mahallesi Şehit Sinan Aygün Alanı’nda ve Anadolu Gençlik Derneği İşbirliğiyle Antakya Semt Pazarı Kompleksi’nde kurulacağını belirtti.

Camilerde Temizlik Çalışması

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentte bulunan bütün camilerin temizliğini normal bir periyot içinde yaparken, Ramazan ayı dolayısıyla bütün camiler tekrar temizlenerek vatandaşların hizmetine hazır hale geliyor.

Halk Konserleri, Ramazan Şenliği ve Eğlence Programları Bu Yıl Yapılmayacak

Antakya Belediyesi’nce Ramazan ayı içinde ve 21-22-23 Temmuz 2013 tarihlerinde düzenlenecek kutlama ve festival etkinliklerinde bu yıl “Reyhanlı ilçesinde, merkeze bağlı Tanışma Köyü’nde ve Antakya Armutlu Mahallesi’nde hayatını kaybeden  64 vatandaşımıza, kederli ailelerine, Antakya ve tüm Hatay’lı hemşehrilerimize duyulan “Saygı” çerçevesinde konser ve eğlence programlarına yer verilmeyecek. Konser ve eğlence içeriği olmayan diğer kültürel faaliyetler ise yapılacak.

Aynı kapsamda Antakya Belediyesi’nce üç yıldır DSİ Parkı’nda Ramazan ayı boyunca geleneksel olarak düzenlenen konser ve eğlence programları da bu yıl düzenlenmeyecek.

foto-galerii

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antakya Belediyesi’nde Ramazan Hazırlıkları Tamam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir