featured

Başkan Savaş “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı” Kutladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesaj yayınladı.

Başkan Savaş mesajında; ” Basın yayın kuruluşları toplumumuzun haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından son derece önemli kurumlarımızdır. Bu kurumları ayakta tutan ve onların işlevlerini yerine getirmesini sağlayan basın – yayın çalışanları ise bu kurumların isimsiz kahramanlarıdır.

 Dünyada olup bitenleri öğrenmek ve öğrendiklerini, düşündüklerini başkalarına duyurmak için çalışan basın; demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan en önemli organlardan biridir.

Başta Hatay Basını olmak üzere, tüm basın yayın kuruluşlarımızın, kamu yararını ilgilendiren her konunun, kamuoyuna yansıtılmasında gösterdiği duyarlılığın yanı sıra basın yayın çalışanlarının sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları çalışmaların bizleri her alanda başarıya taşıyacağına inanıyoruz.

Bu nedenle kamu hizmetini yerine getiren ve bunun için gece gündüz demeden kendilerini hemşehrilerimizin doğru haber almasına adayan, etkinliklerimizde yanımızda olan yerel gazete, radyo ve televizyonlarımız, yaygın gazete ve ajansların temsilciliğini yapan tüm değerli basın mensuplarının          “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı” en içten dileklerimle kutluyorum. Ebediyete intikal eden merhum Basın Mensuplarımıza bu vesileyle bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.” dedi:

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Savaş “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı” Kutladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir