featured

Hasene Derneği’ne Teşekkür Plaketi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriyede meydana gelen iç savaştankaçıp ülkemize sığınan Suriyeli Muhacirlere yardım için kurulan HAYAD (Hatay Yardımlaşma Derneği) Ramazan ayı boyunca Suriyeli muhacirlere iftar vermeye devam ediyor.

Hayad’a şimdiye kadar büyük yardımlarda bulunan Almanya Merkezli yardım kuruluşu olan HASENE derneğine Kırıkhan Kaymakam vekili Bülen Tekbıyıkoğlu tarafından palaket verildi.

Bugüne kadar Suriyeli muhacirler için yaptığı yardımlar için teşekkür eden Kaymakam Tekbıyıkoğlu “ Komşumuz olan Suriyede yanan bu ateşin bir an önce dinmesinive bu kardeşlerimizin ülkelerinde daha önce olduğundan daha mutlu ve huzurlu yaşamasını diliyorum” dedi.

Hasene genel Başkanı Mesud Gülbahar Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu’na ve Hayad Derneği üyelerine teşekkür ederek Kırıkhanda bulunan yardıma muhtaç Suriyeli kardeşlerimize yardıma devam edeceğini söyledi.

IGMG Sosyal Yardım Derneği Hasene  Genel Başkanı Mesud Gülbahar “Bu çalışmayla Ramazan ayı içerisinde mahallemizdeki, etrafımnızdaki yaşlı insanlarla birlikte iftar yapmanın sevincini yaşıyoruz ve yaşatacağız. Yine yaşadığımız toplum içinde dini ne olursa olsun aç olan insanlar var. Bu konuda da gerekli girişimleri başlatarak onlarada yardım etmeye çalışacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hasene Derneği’ne Teşekkür Plaketi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir