featured

Antakya Belediyesi’nden 45 Dönümlük Mezarlık Alanı Tahsisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dernek Başkanı Behçet Paşa’nın ev sahipliğinde Yaman Restaurant’ta düzenlenen yemeğe, Başkan Savaş’ın yanı sıra Belediye Başkan vekili Serdar Güven, Adnan Gece, Cemil Koç, Cemal Şahin, Süleyman Mnegüllü, Mehmet Hatun, Sıtkı Güneş, Niyazi Kartal, Fevzi Topraklı, Mehmet Rende, Kemal Kazar ve Armutlu Cami İmamı Ahmet Gürbüz katılım gösterdi. Düzenlenen yemekte, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a gerçekleştirdiği hizmetlerden için ve tahsis ettiği mezarlık yerinden dolayı teşekkür edildi.

Armutlu Camii Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Paşa, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın Armutlu, Akdeniz, Gazi, ve Elektrik Mahalleleri sakinlerinin mezarlık problemini çözmek üzere Orhanlı Köyünde 45 dönümlük arazi tahsisinde bulunduğunu belirterek, teşekkür etti.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, bu teşekkür yemeğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Antakya ve çevresinde bulunan insanlarımız geçmişten günümüze kadar kardeşçe yaşadı ve bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde yaşamaya devam edecektir. Bu birlikteliğimizi bozmak isteyenlere kesinlikle fırsat vermemeliyiz. Hatay, Antakya farklı dinlere ev sahipliği yapmasından dolayı örnek bir şehirdir. Antakya Belediyesi olarak Orhanlı Köyünde bulunan 45 dönümlük mezarlık arazisini Alevi kardeşlerimize tahsis ettik. Yeni tahsis edilen mezarlık yeri kent merkezimizin batısında 5 km uzaklıkta bulunan Orhanlı Köyünde yer alıyor” dedi.

Teşekkür yemeğinin sonunda Başkan Savaş ve Armutlu Camii Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antakya Belediyesi’nden 45 Dönümlük Mezarlık Alanı Tahsisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir