featured

Araştırma Hastanesi’nde Yeni Dönem

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Düzenlenen devir teslim törenine katılan Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Araştırma Hastanesi’nde makro ölçekte yeni bir döneme gireceklerini belirtti.

“BAZEN HER ŞEYE SIFIRDAN BAŞLAMAK GEREK”

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde önemli yeniliklere ve başarılara imza attıklarını ifade eden Rektör Güder, bazen yapılan yatırımlarda ve verilen hizmetlerde hızla gittiğiniz bir dönem içinde, hızın sıfırlanıp her şeye yeniden başlanılması gerektiğini savundu. Bunun ise gideceğiniz yola, varacağınız hedefe vites yükselterek daha kısa süre içerisinde gitmeniz için zorunluluktan doğan bir hamle olduğunu ifade etti.

ORGANİZASYONEL YAPIDA YENİLİK

Hastanenin organizasyonel yapısında önemli yenilikler yapmak istediklerini söyleyen Rektör Güder, hastanenin rekabet gücünü arttırmak, çağın gereklerine uygun ve bölgenin marka hastanesi konumuna yükseltmek için işbirliği içerisinde oldukları üniversitelerden söz etti. Bu konuda alt yapısını tamamlamış üniversitelerin uzmanlarıyla görüş alış verişinde bulunduklarını belirten Rektör Güder, bu açığın kapanmasıyla birlikte hastanenin 2014 yılına makro ölçekte yeni bir hizmet anlayışıyla gireceğini dile getirdi.

SON ÜÇ YILDA 26.5 MİLYON TL YATIRIM

Son üç yıl içerisinde hastaneye tanı ve tedavi hizmetleri başta olmak üzere diğer sağlık hizmetleriyle birlikte 26.5 milyon TL yatırım yapıldığını belirten Rektör Güder, hastanedeki standartların yükselmesiyle birlikte bu rakamlarındaha da artacağı işaretini verdi.

2015 YILINDA KIYASIYA REKABET

Bundan önceki yönetimle başarılı işler çıkarttıklarına da değinen ve şimdiki yönetimle de bu başarıların profesyonel bir şekil devam etmesi temennisinde bulunan Rektör Güder, Hatay’da 750 yataklı Devlet Hastanesi’nin yapımıyla birlikte 2015 yılında kendilerini kıyasıya bir rekabetin beklediğini kaydetti.

YENİ BAŞHEKİM VE YARDIMCILARI

Düzenlenen devir teslim töreninde Doç. Dr. Mehmet Duru başhekimlik görevini Doç. Dr. Ömer Evirgen’e devrederken Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. A. Çiğdem Doğramacı, Doç. Dr. İbrahim Durgun ve Yrd. Doç. Mesut Coşkun ise görevlerini Yrd. Doç. Dr. Murat Karcıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Seçkin Akküçük, Yrd. Doç. Dr. Mutlu Cihan Dağlıoğlu ve Yrd. Doç. Dr. HanifiKokaçya’ya devretti.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Plaket ve çiçek takdiminin yapıldığı tören sonunda Başhekimlik Toplantı Salonu’na geçilerek MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder başkanlığında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Koç, Prof. Dr. M. Fatih Can ve Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli’nin de yer aldığı toplantıda, eski ve yeni yöneticilerle hastane ile ilgi durum değerlendirmesi yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araştırma Hastanesi’nde Yeni Dönem

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir