featured

Yücedal ”Gerekirse Çöpleri Sizinle Beraber Elimle Toplarım”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ant Temizlik İşçileri Derneği MHP Antakya Belediye Başkan adayı Fedai YÜCEDAL misafir etti

Temizlik İşçileri Dernek Başkanı, yönetim kurulu üyeleri derneğin faaliyetlerinden ve bu güne kadar birlik ve beraberliklerinden bahsetti ve işçi sorunları hakkında MHP Antakya Belediye Başkan adayı Fedai Yücedal’ın düşünceleri sorularak yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı ve Yönetim üyeleri Fedai YÜCEDAL ve teşkilatına teşekkür edip başarılar diledi.

MHP Antakya Belediye Başkan adayı Fedai YÜCEDAL işçilerin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları beraberce el elle vererek giderilebileceğini Yüce Halkımız bizleri bu göreve layık görüp Antakya Belediyesinin yönetimini bize verirse bizlerde Yüce olan Halkımıza ve sizlere layık olmaya ve sorunların çözümüne söz vererek “gerekirse çöpleri sizinle beraber elimle toplarım” diyerek işçilere destek verdi ve sivil toplum örgütlerinin önemini vurgulayarak toplumun bilinçlenmesi yönünde bu oluşumların olması gerektiğini söyledi.

MHP İlçe Başkanı M. Ali YILDIRIM ve Meclis üyesi adayı İsmail BATI’ da işçilerin kurmuş olduğu bu derneğe sonuna kadar destek olacaklarını beyan etiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yücedal ”Gerekirse Çöpleri Sizinle Beraber Elimle Toplarım”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir