featured

Mehmet Çito’dan Kırıkhangücüne Ziyaret

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Çito kurulmasında emeğinin geçtiği Kırıkhangücü takımını ziyaret etti.

Konuşmasında sporla ilgili önemli noktalara değinen Çito: Spor’ un içinden gelen ve sporcu bir kimliğe sahip olarak ‘’spor insanın toplum kurallarına uygun olarak yaşayabilmesi iyi ilişkiler kurabilmesi sağlıklı ve dürüst davranabilmesi düşünce gelişiminin yanında bedensel ve ruhsal gelişimini de sağlar. Serbest zamanları en iyi şekilde değerlendirme davranış ve becerileri kazandırır. Birlik olma, birlikte iş yapma ve bireyin toplumda kendisini belirlemesine imkan sağlar.

Spor, sağlıklı dinamik yaşamı aşılayan ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır .Bizde inşallah göreve geldiğimiz de gençlerimizin spor yaparak, zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri spor yapabilecekleri mekanları oluşturacağız, sportif faaliyetlerin her türlüsüne destek vereceğiz” dedi.

Konuşmasını bitirdik sonra Mehmet Çito’ ya forma 31 numaralı forma hediye eden Kırıkhangücü Kulüp Başkanı Yusuf Zambak ‘’ gençlerimizi spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutulması gerektiği ve Mehmet Çito’ nun spor’ un içinden gelen biri olarak bu durumu iyi bildiğini ve ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmet Çito’dan Kırıkhangücüne Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir