featured

Abdulkadir TEKSÖZ tebrikleri kabul etmeye devam ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığına Yeniden seçilen ve Güven tazeleyen Abdulkadir TEKSÖZ tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.
Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil ÖĞÜT ve Yönetim Kurulu üyeleri, HESOB Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ’ ü Tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ayrıca, Hatay Kıbrıs ve Kore Gazileri Derneği Başkanı Behçet Narin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan KARATAŞ, Hasan Durmaz, Lütfi YILMAZ ve İsa TOKSÖZ HESOB Başkanı TEKSÖZ’ e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak her zaman yanlarında olan ve desteğini esirgemeyen Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ’ e şükranlarını ve başarılarının devamını dilediler.

HESOB Başkanı Sayın TEKSÖZ’ de tebrik ziyaretinden dolayı Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkan Serpil ÖĞÜT ve Yönetim Kurulu üyelerine, Hatay Kıbrıs ve Kore Gazileri Derneği Başkanı Behçet Narin ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, STK’ larla çizgimiz aynı şekilde ortak istişarelerle devam edeceğini, Sizler varsanız bizler varız diyerek, Mozaik Kenti Hatay’ a ve Esnaf Teşkilatına Projelerimizle, El Ele ve Birlik ve Beraberlik içinde Her türlü Fedakârlığa Hazır Olacağını Söyleyerek dilek ve Temennilerde bulundu.

Ziyaret bitiminde Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ, Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil ÖĞÜT ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay Kıbrıs ve Kore Gazileri Derneği Başkanı Behçet Narin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Abdulkadir TEKSÖZ tebrikleri kabul etmeye devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir