featured

Kırıkhan’da Bisiklet şöleni

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkhan Belediyesinin Katkılarıyla Gençlik hizmetleri ve İlçe spor Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Kırıkhan Mesire Alanında bisiklet şöleni düzenlendi.

7-8. Sınıflar, 6-7. sınıflar ve 3-4. sınıflar olmak üzere 3 kategoride düzenlenen bisiklet yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Kırıkhan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Turan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz, Kırıkhan Belediyesi Temizlik işleri müdürü ve Basın sorumlusu Ömer Faruk Güder ile Kırıkhan Bisiklet Sevenler Derneği Başkanı Abdullah Türkmen verdi.
Kırıkhan Bisiklet Sevenler Derneği Başkanı Abdullah Türkmen yaptığı açıklamada ” dernek olarak amacımız Sağlıklı, Temiz, Güzel bir çevre için sporu tabana yaymak bisiklet sporunu sevdirmek ve özellikle çocuklara gençlere spor ve çevre bilincini kazandırmaktır ve Bu etkinliği her yıl geleneksel hale getirmektir diyerek bu organizasyon için desteklerini bizlerden esirgemeyen Kırıkhan Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kırıkhan’da Bisiklet şöleni

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir