featured

İskenderun belediyesi faaliyetlerine devam ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spora ve sporcuya imkân doğrultusunda her zaman sahip çıkacaklarını belirtti.İskenderun Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ücretsiz basketbol kursu düzenlenen törenle başladı.

Sosyal belediyecilik ilkesi ile hareket eden, belediye başkanı Seyfi Dingil, ”İlköğretim 4-5-6-7. sınıflarda okuyan öğrencilerin katıldığı kurslar ücretsiz veriliyor. Kurslar Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-13.00 saatleri arasında düzenleniyor. Spor yapmak insan sağlığı açısından son derece önemli. Daha sağlıklı ve zinde olmak için mutlaka spor yapmalıyız” açıklamalarını yaptı.

İskenderun ilçesinin adını Türkiye ve Dünya çapında duyuran başarılı sporculara çeşitli ödüller verileceğinin altını çizen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Gördüğüm kadarı ile kursa ilgi oldukça yoğun. Ben buradan ailelere de teşekkür ediyorum. Spor yaparken başarı da çok önemli. Sizlerin içerisinde yetenekli birçok sporcu var. Bu kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından kursun açılışı gerçekleştirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İskenderun belediyesi faaliyetlerine devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir