featured

Kadın Girişimciler Derneğin’den Soytürk’e Ziyaret

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk “Kadınların güç birliği yaparak istihdama katkı sağlamlamak için çalışmaları her zaman desteklenecek bir durumdur” dedi.

       Kaymakam Soytürk  Dörtyol Portakal Çiçeği Kadın Girişimciler Derneği  başkanı Beyhan Doğan ve Yönetim kurulu  üyelerini kabul etti.  

       Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Soytürk   Sürekli değişen ve gelişen ülke şartlarına göre kadınları daha iyi yaşam seviyesine çıkartmak için güç birliği yapan kadın girişimci STK  ları  her zaman desteklenmesi gerekir ilçemiz dede bu olgunun yaygınlaştığını görüyorum bundan da memnuniyet duymaktayım,dedi

     Kaymakam Soytürk bu tür derneklerimiz vakıflarımız bu amaç doğrultusunda bir çok alanda girişimci kadınlara birer yol gösterici, yönlendirici ve çalışmayı düşündükleri alanda kadınları eğitici bir rol üstlenmektir.” dedi.

     Portakal Çiçeği Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Beyhan Doğan’ da  Çeşitli projeler ile şimdiye kadar derneğimiz de bir çok alanlarda eğitici kurslar açtık  bu kurslar sayesinde bazı üyelerimiz kendi işlerini kurarak ekonomik özgürlüklerini kazanmışlardır . özellikle İŞKUR ve DOĞAKA  destekli hibe kuruluşları ile çalışarak büyük projelere imza atmak istiyoruz yerel yöneticilerimizi de yanımıza alarak istihdam alanlarında kadınlarımızın da daha fazla yer almasını hedeflemekteyiz” dedi.

Kaymakam Recep Soytürk kendisini ziyarete gelen Portakal Çiçeği Kadın Girişimciler Derneği başkanı Beyhan doğan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadın Girişimciler Derneğin’den Soytürk’e Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir