featured

Eskişehirspor Hatay’da

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehirspor Mersin İdman Yurdu maçının ardından, Ziraat Türkiye Kupası’nda Çarşamba günü oynayacağı Kırıkhanspor maçı için Hatay’a geçerek çalışmalarına bugün yaptığı tek antrenman ile devam etti.

Eskişehirspor resmi ineternet sitesinden yaptığı açıklamada “Hatayspor tesislerinde, Teknk Direktörümüz Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan ve yaklaşık 90 dakika süren antrenman, düz koşu ve rejenerasyon ile başladı. Mersin İdman Yurdu maçında oynayan futbolcularımız 25 dakikalık rejenerasyon sonrası çalışmalarını tamamlarken diğer futbolcularımız dar alan pas çalışması ve ardından dar alan maç ile çalışmayı tamamladılar.” denildi.

Açıklamanın devamında ise; Mersin İdman Yurdu maçında aldığı darbe ile arka adelesinde zorlanma ve kanama olan Hüriyet’in tedavisine başlanıldı.Aldığı darbe ile omuzunda zorlanma ve kanama oluşan Causic’in tedavisine başlanıldı. Dizlerinde darbeye bağlı ödem olan Serdar ve Kaan sağlık ekibmiz eşliğinde takımdan ayrı çalıştılar. İshale bağlı bulantı ve kusması olan Erkan’ın tedavisine başlanıldı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eskişehirspor Hatay’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir