featured

Eğitim Bir-Sen’de Yeni Başkan; İsmail Bayrakdar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şubesi 5. Olağan Kongresi Antakya Öğretmenevinde gerçekleşti.

Tek  liste ile girilen genel kurulda delegelerin tamamının desteğini alan İsmail BAYRAKDAR yeni başkan seçildi.

Memur-Sen’e bağlı tüm sendikaların şube başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Antakya’da faaliyet gösteren STK’ların yöneticilerinin de hazır bulunduğu Genel Kurul’da faaliyet, denetleme ve mali işler raporları ibra edildi.

Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail BAYRAKDAR yaptığı konuşmada özellikle birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Sayın BAYRAKDAR konuşmasında;

Şubemizde 4800 üye sayımızla hem etkiliyiz hem de yetkiye talibiz. Geride bıraktığımız 4 yıl içerisinde şubemizde üye sayımızı 2694’den 4800’e çıkararak % 81 artış sağladık. Ben, bu vesileyle gecesini gündüzüne katan, adanmışlık örneği ile Eğitim-Bir-Sen ailesini güçlü kılmak için ter döken, emekleri ve fedakarlıkları karşısında saygıyla eğildiğim bütün arkadaşlarımıza, teşkilatımızın yöneticilerine, ilçe ve işyeri temsilcilerimize, bütün üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Hedeflediğimiz güçlü, öncü ve büyük Eğitim Bir Sen’in gerçekleşmesinden dolayı Rabb’ime hamd ediyor, yeni görevimizde de bizleri başarılı kılmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bilindiği gibi Eylül ayında Türkiye genelinde bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşen seçimlerle ilçe temsilcilik yönetim kurullarını ve şube delegelerini belirledik. İlçe temsilciliği, şube delegeliği seçimlerinde oy kullanan üyelerimize, görev talebiyle önemli bir yükün altına girme cesaretini ortaya koyarak aday olan üyelerimize teşekkür ediyor, seçilerek teşkilat yükünün yanına kendisine oy verenlerin itimat yükünü de yüklenen yeni teşkilat mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eğitim Bir-Sen’de Yeni Başkan; İsmail Bayrakdar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir