featured

“İşimiz gereği sürekli yollardayız.”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kavaslı Köprüsü’nden İskenderun yolu Honda Kavşağına kadar olan yolun asfalt çalışmalarına tam hız devam ediyor. TEDAŞ’ın yol üzerinde bulunan elektrik hatlarını yer altına alma işini bitirdiği yerler anında HBB Fen İşleri ekiplerince asfaltlanıyor.

Antakya’nın giriş noktası olan yol uzun zamandır vatandaşlara ve şehrimize gelen turistlere kötü bir görünümün yanısıra ulaşım noktasındada sıkıntılı anlar yaşatıyordu. Hatay Büyükşehir Belediyesi yaptığı asfalt çalışmasında çalışma hızı ve işin kalitesi yönünde vatandaşlardan tam not aldı.

Hatay Halkı Yapılan Çalışmadan Memnun

Hatayda Taksicilik yapan Muzaffer Sevinç yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi.

“İşimiz gereği sürekli yollardayız, şehrin giriş noktası olması nedeniyle bu yolu sürekli kullanıyoruz. Yolun kötü olması nedeniyle sıkıntılı anlar yaşıyorduk. Allah başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’tan razı olsun bizi büyük sıkıntıdan kurtarıyor, yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanı Ekrem Baldıran Yaptığı açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak Kavaslı Köprüsü’nden İskenderun yolu Honda Kavşağına kadar toplamda 9km olan yolun asfalt çalışmasını 10 günde bitirebilecek donanıma sahibiz. TEDAŞ’ın yol üzerinde bulunan elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları olduğundan dolayı, TEDAŞ’ın çalışmalarını bitirmesini beklemek durumundayız.  TEDAŞ çalışmalarını ne kadar çabuk bitirirse yolun asfaltlama işi okadar çabuk bitecek.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“İşimiz gereği sürekli yollardayız.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir