featured

“Hatay’da Olmayan ve Gıpta ile Bakılan Hastane Oluyor”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Rahmi Vardı ile “Gündem Özel” programında Kırıkhan Devlet  Hastanesinin yapılış süreci ile ilgili detayları paylaştı.

Mehmet Öntürk Rahmi Vardı’nın “Kırıkhan tarihinde görülmemiş bir güzellikte bir Hastane yapılıyor bu hastanemiz kısa bir zaman içerisinde bitmek üzere bu son durum nedir, Hastane ile ilgili tarih nedir?” sorusuna “Hastane’nin teslim tarihi 2014 Ağustos idi, ancak müheahhit firma bize 29 ekim 2013 tarihine yetiştireceği sözünü verdi.” açıklamasını yaptı.

HASTANEMİZ ŞUANDA ANTAKYA’DA İSKENDERUN’DA OLMAYAN VE GIPTA İLE BAKILAN BİR HASTANE

Mehmet Öntürk devam ettiği konuşmada, “Hastaneyi yapan müteahhitimiz buralı bir hemşehrimiz. Normalde Hastane’nin teslim tarihi 2014 Ağustos ay’ı idi. Fakat hemşehirimiz olması sebebiyle müteahhit firma burada temel atma törenin de ben memlekete hizmet borcum var. Bana da bu işi yapmak nasip oldu ve ben bunu 29 Ekim 2013 tarihinde teslim edeceğim diye bir söz verdi. Şuan da çalışmalar hızla devam ediyor ben de izliyorum yakından.

Bir takım eksik problemleri vardı sıkıntılar vardı. Orda bir 108 m2 otopark alanında özel şahıs’ın arazisi varmış kayıtlara ulaşamadık onunla ilgili nüfus genel müdürlüğünden bilgileri gönderdim. Gelmeden önce yine kanalizasyonu ile ilgili Hastane’nin bir takım eksikleri vardı ihale edilirken inati duvarına kadar ihale edilmiş ondan sonraki bölüm ihale edilmemiş yani Toki tarafından yapılmayacak orda da hafta içerisinde Sayın Belediye Başkanımız yanımdaydı Belediye Başkanımızdan rica ettim oda kendileri elinden gelen ne yardım varsa sağlayıp Hastane’nin kanalizasyonu bir şekilde çözüp 29 Ekim’e bunu yetiştireceğiz inşallah tabi bu Hastane gıptayla bakılan bir Hastane.

Şuan Hatay’ın İskenderun, Antakya’da dahil en güzel hastanesi. Bu hastane en modern en donanımlı en düzgün şekliyle yapılıyor. Bu önemli bir ihtiyaçtı memleketimiz de hak ediyordu böyle bir yatırımı. Hayırlı olmasını diliyorum. Tabi benden öncede emeği geçen arkadaşlar olmuştur yer tahsisinde arsa çalışmalarında ben onlara da buradan sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. ” açıklamalarını yaptı.

MEHMET ÖNTÜRK’ÜN WEB TV SÖYLEŞİSİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.

MEHMET ÖNTÜRK’ÜN DİĞER AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Hatay’da Olmayan ve Gıpta ile Bakılan Hastane Oluyor”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir