featured

Hatay’ın Kaderini Değiştirecek Proje’deki Gelişmeler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın Çılgın projesi adıyla gündemdeki yerini koruyan ve Hatay’lı Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in “İstanbul’un çılgın projesi Kanal İstanbul ise, Hatay’ın çılgın projesi de Amanos tünelleridir” açıklamasıyla gündeme taşıdığı projeyi Mehmet Öntürk WEB TV ekranlarında değerlendirdi.

Mehmet Öntürk yaptığı açıklamalarda,

“Hassa Tüneli sondaj çalışmaları bitti. Projeleri hazırlanıyor projeler ihale edildikten sonra bu yıl içerisinde projeleri ihale edilecek ondan sonrada inşaat işlemleri başlayacak. Önümüzdeki sene içerisinde Hassa Projesi bu bölgenin kurtuluş projesi olacak. Ve gerçekten Hassa Tünel Projesi ciddi bir proje. Bugün yaklaşık 10 km’lik bir geçiş var, ve orda çok fazla viyadük var.

Hatırlarsanız Bolu Dağı tüneli macera olmuştu ama hamdolsun bugün Türkiye Ak Parti iktidarıyla hiç akla gelmeyen projelere imza atıyor. Bu projenin bu bölge için önemi şu, bölgemiz işsizlik alanında çok ciddi sorun yaşayan bir bölge. O tünelin açılmasıyla Hassa’dan Aktepe’den Akbeze kadar olan kısımda 80 Bin dönüm bir alan var kullanılmayan ve taşlık bu alanların uygun olan yerleri organize sanayi olarak hizmete sunulacak. Uluslararası yatırımcılar buraya gelebilir. Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Kahramanmaraş tüm Ortadoğu tüm Güneydoğu bu bölgeye hizmet edecek burada üretimler yapılacak ve bunların tamamı İskenderun Limanında İskenderun Bölgesinde deniz yoluyla Dünya’ya açılacak bir proje bu proje.

Ve bu proje Sadece Hatay’ı ilgilendirmiyor tüm Güneydoğu tüm Ortadoğu’yu ilgilendiren bir proje Ak Parti vizyonu olan bir Parti geleceğe büyük bakan geniş bakan bir parti bunun için bu tür projeler bizim için önemli takibini de yapıyoruz.” dedi.

MEHMET ÖNTÜRK’ÜN WEB TV SÖYLEŞİSİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.

MEHMET ÖNTÜRK’ÜN WEB TV’DE YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARIN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

KIRIKHAN ADLİYE BİNASINDA SON DURUM

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hatay’ın Kaderini Değiştirecek Proje’deki Gelişmeler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir