featured

HBB’DEN Uzman antrenör eşliğinde spor etkinliği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay  Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı ” Her Yaşata Her  Alanda Yaşam Boyu  Spor” sloganıyla Büyükşehir Antakya  parkında spor sevenlere uzman antrenör eşliğinde spor yaptırıyor.

Atatürk parkına gelen spor severler koşu ve yürüyüş sonunda, Hatay Büyükşehir  Belediyesi Nikah Salonu önünde Uzman antrenör ile  spor yaparak form tutuyor.

Gencinden yaşlısına çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği etkinlikte, uzman antrenör  öncülüğünde  spor yapan vatandaşlar sağlıklı ve uzun bir hayat için bilinçli yapılan sporun keyfini yaşadılar.

Sabah sporunun önemine vurgu yapan Uzman antrenör Mehtap Güzelyurt; ”Çağımızda spor fiziksel faydalarının yanı sıra insanların ruhsal sağlığını da olumlu yönde etkilemektedir. Güne sağlam bir psikoloji ile başlanmasına sebep olur. Kan dolaşımını hızlandırır. Yağ yakımını başlatır. Mutluluk hormonu salgılar. Büyüme hormonunu ateşler” dedi.

Bilinçsizce  spor yapmanın insan sağlığı açısından kalıcı zararlara neden olduğunu belirten Güzelyurt; ”Yapılan hareketlerin yanlış yapılması vücudumuzdaki kasların yanlış çalışmasına buna bağlı olarak vücudun yanlış şekillenmesine sebep olur, yaptırdığımız etkinliklerde halkımızı bilinçlendirmek için elimizden gelen çabayı fazlasıyla sarf etmekteyiz, vatandaşlarımızın yaptığımız bu bilinçli spor yapma faaliyetlerine gün geçtikçe talebi artıyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HBB’DEN Uzman antrenör eşliğinde spor etkinliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir