featured

Başkan Yavuz’a ‘Sosyal Sorumluluk Ödülü’

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a sosyal sorumluluk ödülü. İlçemiz Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un sosyal projeleri ve sosyal sorumluluk kapsamında yaptığı hizmetler taktir topluyor.

Yerel  ve Bölgesel  Televizyonlar Birliği  2014 yılının  en başarılılar ödülleri içinde  sosyal sorumluluk ödülünü Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Tuzla belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ ya laik gördü.

Yerel ve bölgesel Televizyonlar Birliğinden,  Başkan Ayhan Yavuz’a tüm ekibinizle Suriyeli muhacirlere kucak açarak en zor  koşullarda  gerçekleştirmiş olduğunuz başarılı çalışmalar tarafsız ve ilkeli duruşunuzdan  dolayı sosyal sorumluluk ödülüne laik görüldünüz davetiyesi geldi.

Ödül 29 mayıs 2015 tarihinde  saat 19:00 da WOW İstanbul  Hotel Convention Centre’de  gerçekleştirilecek olan ödül  törenle verilecektir.

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Bu ödül  şahsım ve ilçem adına büyük bir onurdur . İlçe halkımdan aldığım  destek ve güçle  Suriyeli vatandaşlarımıza  muhacirlere yapmış olduğumuz gönüllülük ve hayır severlilik kapsamında  ensar muhacir kardeşliğini  en iyi bir şekilde  hayata uyguladık. Bundan dolayı ilçe halkımıza gönülden  şükranlarımı sunarım.” dedi.

Sosyal sorumluluk topluma yönelik  fayda sağlamak , bunu  gönüllülük ve hayır severlilik  esası ile gerçekleştirirken  hiçbir yükümlüğü , mecburiyeti yokken isteyerek  yoksullara , düşkünlere, yardıma muhtaç olanlara  iyilik ve yardım etmesini sevendir diyen Başkan Ayhan Yavuz sosyal sorumluluklarımız hiçbir zaman aksamayacaktır söyleminde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yavuz’a ‘Sosyal Sorumluluk Ödülü’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir