featured

Başkan Toksoy ‘Şehit Tahtında Rabbe gülümseyen yiğitler’

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dağlıca’da terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen 16 askerimizin şehit olduğu, Iğdır’da menfur saldırıda çok sayıda şehit olan Polislerimiz  ile ilgili taziye mesajı yayınladı.

“Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyiniz. Bilâkis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız.” (Bakara, 154)

Gencecik yaşta bu vatan için bu bayrak için şehit düşen askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, yaralanan askerlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

AKP’nin ‘Çözüm Süreci’ olarak başlattığı aslında ‘Çözülme Süreci’ olan süre zarfından PKK ne geri çekildi ne çözüldü. Aksine PKK şehirlerde güçlenerek ve silah yığınakları yaparak güçlenmeye devam etti.

Oslo’da PKK ile görüşüyorsunuz dedik. İspatlamazsanız şerefsizsiniz dediniz. Sonra şerefsizlik yaftası boynunuzda asılı kaldı. PKK ile anlaşma imzaladınız dedik. Böyle bir şey kesinlikle yok, bunlar zaten barış istemiyor dediniz. Gittiniz Dolmabahçe’de mutabakat yaptınız. PKK’nın her isteğine evet dediniz. Askere operasyon yaptırmadınız. İşte gelinen nokta Yüce Türk Milleti’nin takdirindedir.

Yıllar boyunca sadece kalleş pusular kurarak askerlerimizi şehit eden PKK, dün 16 askerimizi şehit etti. Bugün ise Iğdır’da çok sayıda polisimizi şehit olarak  geride gözü yaşlı aileler bıraktı. Ne zaman duracak bu kan? AKP Hükümeti ne zaman sabrımız taştı diyecek?

Bu vatan için, bu bayrak için Yüce Türk Milleti için canlarını seve seve veren Kahraman Mehmetçiğimizle ve Yiğit Polislerimizle gurur duyuyor ve onların huzurunda saygı ile eğiliyorum.

Asırlardır Cihan’a hükmeden Büyük Türk Milleti, bir taşeron örgüt karşısında Boyun bükemez. Elbet bir gün akıttıkları kanda boğulacaklar. Öldürdükleri Kürt vatandaşlarımızın, canına kıydıkları bebelerin, Otobüste yanarak şehit ettikleri Serap’ın, bankada para çekerken şehit düşen Astsubayımızın, HANTEPE’DE, DAĞLICA’DA, CUDİ’DE, GABAR’DA, OSMANİYE’DE, DÖRTYOL’DA VE TÜM TÜRKİYE’DE şehit ettikleri askerlerimizin ve polislerimizin hesabını verecekler.

Milli Mücadelede İlk Kurşun’u atan Yiğit Dörtyol’umuzdan sesleniyorum; Bölünecek ne Vatanımız, Ne de verilecek bir karış toprağımız vardır. Bugün Kara Mehmet Çavuş’un, Kara Hasan Paşanın evlatları aynı ruh ile yaşamaktadır.

Dağlıca’da ve Iğdır’da şehit olan askerlerimizi ve polislerimizi saygıyla anıyor, Ailelerine başsağlığı diliyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Toksoy ‘Şehit Tahtında Rabbe gülümseyen yiğitler’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir