featured

Erhan Yavuzyılmaz’ın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erhan Yavuzyılmaz’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı;

“Yıllardan beridir hayatın her alanında kadınların elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeklerinin geçtiği her yerde bir derinlik vardır. Nitekim kadınlarımızın sosyal hayatın içinde eşit, onurlu ve saygın bir yeri olması gerekir ve bunların artması içinde herkese büyük görevler düşmektedir.

Evinde anne, iş yerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin birliği ve dirliği için hayati önemleri vardır. Gelecek nesillerin yetişmesinde de yerleri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, saygıyı, nezaketi öğretende yine kadınlarımızdır. Ailesine katkı sağlamak uğruna nasır tutmuş elleriyle çalışan, şehit evladını vatan toprağına uğurlarken gözyaşları döken kadınlarımız milletimizin ruhu olmuştur.

Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği, saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur. Son yıllarda kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı olayların tamamen yok edilmesi için başta siyasi sorumluluk sahipleri olmak üzere herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmelidir. Bu vesile ile her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erhan Yavuzyılmaz’ın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir