featured

Kırıkhan Ülkü Ocağı Başkanlığına Mehmet Aydın atandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkhan Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığına Mehmet AYDIN  atandı.

İlçemizin tanınmış simalarından olan önceki Ocak yönetimlerinde 2. başkanlık görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan Aydın; özellikle muhafazakar kişiliği, eğitimi, genç ve aktif duruşuyla her kesimin sevgisini, saygısı almış biri olarak dikkat çekiyor.

Ülkü Ocaklarının nasıl olması, nasıl çalışması neler yapılması hususunda bir açıklama yapan Başkan Mehmet Aydın; “Geleceğimizin temellerini oluşturan inşaa eden şüphesiz ki o milletin gençleridir. Eğer gençlerimize milli benliğimizi,milli kültürümüzü, dinimizi, örf ve adetlerimizi eksiksiz özümsetirsek, ülkemizin temellerini sağlam atmış oluruz. Şuan da Müslüman Türk Gençliğine rehberlik ederek milli ülküler etrafında toplanmasını sağlayan tek yapı Ülkü Ocakları’dır. Ülkemizin en zor dönemlerinde, Ülkü sancağı altında toplanan, Tanrı dağı kadar Türk,Hira dağı kadar Müslüman  yiğitler türlü belalara göğüs germiş;hücrelere atılmış, fakat hiç pes etmemiştir. Davasından ve imanından  asla ve asla taviz vermemiştir.

“Bizlerde Yüce Allah’ın rızasını gözeterek çalışmaya, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.a.v.)’ın yolunda yürümeye, ecdadımızın emanetlerini korumaya, Müslüman Türk Milletini layık olduğu bir geleceğe taşıyacak nesiller yetiştirmeye tüm gücümüzle çalışacağız. Çıktığımız bu kutlu yolda öncelikle tam birlik olmak gerek; tek yürek olmak gerek, ne demiş Şair Yusuf Tuna : “Ayrılıkta azap,birlikte rahmet vardır”. Yüce Rabbim Ülkü Sancağını göklere daha da ileriye götürmeyi daha hayırlı çalışmalar yapmayı bizlere nasip eylesin.” dedi.

Bugüne kadar başarı ile Ülkü Ocakları başkanlığını yürüten Fatih Öztürk ise, “Öncelikle bu şerefli görevi ifa ettiğim için çok mutluyum. Görev yaptığım süre içerisinde davamıza olan inancımızdan asla taviz vermeden arkadaşlarımla birlikte hizmet etmenin onurunu yaşadım. Zamanı geldiğinde bırakmasını bileceksin. Ben bu onurlu görevi şeref bilip öyle çalıştım. Bundan sonra görevi devralacak arkadaşlarımında bunu böyle bileceğini düşünüyor, gönül rahatlığı ile sancağı devrediyorum.” dedi.

Sancan devir teslim törenine Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Naci Akkaya, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kırıkhan Ülkü Ocağı Başkanlığına Mehmet Aydın atandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir