featured

Başkan Yavuz’un ‘Jandarma Genel Komutanlığının Kuruluş Yıldönümü’ mesajı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 177’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Jandarma teşkilatının, başarılı çalışmalarını 177 yıldır devam ettiren köklü bir kuruluş olduğunu ifade eden Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Jandarma Teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında şunları söyledi;

“Jandarma Teşkilatı; eğitimli personeli, çağın gereklerine uygun teknolojik donanımı, disiplini, vatan sevgisi ve üstün vazife bilinciyle görev ve sorumluluklarını yerine getirirken, asli görevlerinin yanı sıra, hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle de halkımız ile devletimiz arasında önemli bir köprü görevini görmekte olup, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamımızın her alanında ve ülkemizin her noktasında, gece gündüz demeden, her şart ve koşul altında bizlerin güvenliği sağlamaya hatta vatanımızı iç ve dış mihraklara karşı koruyup gözetme uğruna gözlerini kırpmadan hayatlarını feda etmeye devam etmektedir.

Jandarma Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünü kutlarken, başta İl Jandarma Komutanlığı ve ilçe Jandarma Bölük Komutanlığı personellerimiz olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize mübarek Ramazan ayı hürmetine Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yavuz’un ‘Jandarma Genel Komutanlığının Kuruluş Yıldönümü’ mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir