featured

Defne Belediyesi Hidro park çalışmaları devam ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde projenin yasal sürecin ardından başladığını açıklayan Defne Belediyesi Hidro Havuzu ve çevresiyle ilgili çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Defne Belediyesinin Hidro Havuzu ve çevresinin  daha güzel, daha kullanışı ve estetik görünüme kavuşması için başlattığı peyzaj çalışmaları hakkında bilgi veren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman “Halkımızın güzel vakit geçireceği doğasıyla, çiçekleriyle, yeşiliyle günlük hayatın geriliminden uzaklaşabileceği bir alanı hizmete geçirmek için çalışmaları yürüten ekiplerimiz, doğal yapının korunması ve zenginleştirilmesi ile ilgili olarak hassasiyetle çalışıyor” dedi.

Proje Hidro havuzunun izolasyon çalışmalarının yapılmasının ardından havuza özel fıskiyeler yerleştirilerek görsel olarak zenginleştirilmesi, dekoratif aydınlatılma yapılması, çocuk oyun gruplarının yerleştirilmesi, yürüyüş parkurunun oluşturulması, piknik alanlarının ve seyir tersaların yapılması, 80 araçlık otopark alanı oluşturulması gibi ayrıntılar içeriyor.

Peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi ve halkın kullanımına açılması hususunda özen gösteren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman projenin Hatay turizmine katkı sağlayacağını ifade ederek, başta projeyi değerlendirerek katkı sağlayan Doğaka yetkilileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Defne Belediyesi Hidro park çalışmaları devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir