featured

Başkan Yavuz’un ‘Ramazan Bayramı’ mesajı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;

“İçerisinde maddi ve manevi güzellikleri barındıran Ramazan ayını uğurlarken, dini bayramların ilkine kavuşmuş olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar; Paylaşmak, sevmek ve sevindirmek kardeşlik duygularının en geniş şekilde ortaya çıktığı, mübarek, kutsal günlerdir. Küskünlüklerin, dargınlıkların son bulduğu, sevgi, kardeşlik, dostluk, birlik ve beraberliğin perçinlendiği, herkesin birbirini kucakladığı, mutlulukların arttığı bir günlerdir. Hepimiz için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda büyüklerimizle, gençlerimizle, çocuklarımızla ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bayram günlerinde milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Özellikle yaşlılarımızın ve kimsesiz çocuklarımızın yüzlerini güldürerek, gönüllerini almalıyız. Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, el ele vermenin, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramını sevinç, neşe içerisinde, hem yakınlarımızla hem de büyük ve küçüklerimizle, sevdiklerimizle beraber sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmek dileğimle, çalışma arkadaşlarımızın, tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Bayramların tüm hanelere, tüm ocaklara, tüm gönüllere; ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini yüce Rabbimden dilerim”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yavuz’un ‘Ramazan Bayramı’ mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir