featured

Samandağ Belediyesi yüzme kursları başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir sosyal belediyecilik çalışmalarını spora verdiği destekle sürdürüyor.

Samandağ Belediyesi spor müdürlüğü tarafından organize edilen Yüzme kursları Holidays ve Beyaz Muhteşem tesislerinde gerçekleşiyor.

Yüzme sporunun bireylerin zihinsel ve bedensel gelişimine sağladığı katkıları dile getiren belediye başkan yardımcısı M. Ali Kamacı ilçemizde gençlerin spora yönlendirilmesinin önemine değindi.

Samandağ belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursları başladı. Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kurslarının Holidays Yüzme Havuzu, Çevlik Beyaz Muhteşem tesislerinde sürmekte olduğu ifade edildi. Kursları başarıyla tamamlayan öğrencilere Samandağ Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde katılım belgesi verileceği belirtildi.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı konuyla ilgili :“Yüzme, çocuk yaşta başlanması gereken bir spor. Yüzme manevi olarak Çocuklarda özgüven artışına neden olan bir spordur.Fiziksel olarak çocuklarının gelişimlerini olumlu yönde etkileyen bir spordur. Samandağ belediyesi olarak üç yıldır yüzme kursunu gerçekleştiriyoruz. Hem çocukların tatillerini verimli geçirmelerini sağlıyoruz. Hem de ruhen ve bedenen sağlıklı bir gençlik yetişmesine vesile oluyoruz. Çocuklarımız korkularını yenerek yüzmeyi öğreniyorlar. Fiziksel ve ruhsal gelişimlerini tamamlıyorlar. Denizdeki boğulmalar Rip akıntıları sonucu gerçekleşiyor. Lütfen insanlar Rip akıntılarına yönelik bilgi edinsinler. Güvenli bölgelerde yüzmeye çalışsınlar. Yüzmeyi iyi bilen badileriyle yüzsünler. Halka açık olan yerlerde cankurtaran bulunmasında yarar var. Hiç bir önlemin olmadığı yerlerde can yeleği, can simidi ile yüzmek doğru bir davranıştır. Can yeleği ve can simidiyle yüzmekten utanmasınlar.”dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samandağ Belediyesi yüzme kursları başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir