featured

HBB hayvan haklarını gözeterek hizmetler sunmaya devam ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehri Belediyesi(HBB), gelişen kentsel yaşam şartlarının gelişmesinin etkisiyle yaşam alanları daralan bu nedenle de yiyecek ve suya ulaşmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarına getirdiği akıllı çözümlerle takdir topluyor.

SOKAK HAYVANLARI, HBB VE HAYVANSEVERLERİN İŞBİRLİĞİ SAYESİNDE GÜVENCE ALTINDA

Çöp konteynerlerindeki evsel atıklar veya sayıları oldukça az olan gönüllüler tarafından beslenen sokak hayvanları, HBB’nin il genelinde yerleştirmeyi sürdürdüğü beslenme odakları ile koruma altına alındı. Su ve mama ikmali düzenli olarak HBB ekipleri tarafından yapılan ve böylelikle açlık tehlikesine karşı koruma altına alınan sokak hayvanları, gönüllü kuruluş ve hayvanseverlerle yaptığı iş birliği içerisinde, ikmal faaliyetlerine devam edecek.

EKİPLER, 5199 SAYILI HAYVANLARI KORUMA KANUNU UYGULAMA YÖNETMELİĞİNE UYGUN OLARAK ÇALIŞIYOR

HBB Zabıta Daire Başkanlığına bağlı faaliyet gösteren Mezbahalar Veterinerlik ve Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu Uygulama Yönetmeliği gereğince, il genelinde sokak hayvanları için beslenme odaklarının kurulumuna devam edileceğini bildirdi.

SAMANDAĞ ÇEVLİK’TE 7 ADET BESLENME ODAĞI DAHA KURULDU

HBB Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin il genelinde aktif olarak 34 bölgede hizmete sunduğu beslenme ve su odağına ek olarak, Samandağ Çevlik’te 7 adet beslenme odağı daha minik dostlarımızın hizmetine sunuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HBB hayvan haklarını gözeterek hizmetler sunmaya devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir