featured

Başkan Kimyeci ‘Saygıdeğer büyüklerimize hizmet veriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz’

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik uygulanan Evde Temizlik ve Evde Bakım hizmeti sunulan ihtiyaç sahibi yaşlıları evlerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında hem vatandaşlarla sohbet etti hem de yapılan hizmetleri yerinde denetledi.

65 yaş üstü evde temizlik ve evde bakım hizmeti kapsamında ziyaretlerde bulunan Başkan Kimyeci, Mevlüde Kanaat, Ali Gündüzalp, Bekir Batı ve Türkan Yetişen isimli vatandaşların evlerini ziyaret ederek yapılan hizmetler hakkında vatandaşların görüşlerini aldı.

Hayatları boyunca böyle güzel bir hizmetle karşılaşmadıklarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Kimyeci’ye şükranlarını sunarak “Allah razı olsun” dedi.

Başkan Kimyeci; “ 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza yönelik hayata geçirdiğimiz evde temizlik ve evde bakım projemiz ile değerli büyüklerimizin evlerini temizliyor, amcalarımızı tıraş ediyor, evde varsa kirli çamaşırları alarak bu proje için özel olarak hazırlanmış çamaşırhanemizde yıkıyor, sökükleri, yırtıkları terzilerimiz tarafından tamir ediyor, ütülüyor ve özel kurye ile adrese teslim gönderiyoruz. Antakya Belediyesi olarak saygıdeğer büyüklerimize hizmet veriyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.”

Başkan Kimyeci, hizmetleri denetleme imkanı bulduğu ziyaretlerin sonunda yaşlı vatandaşların gönlünü kazanmış olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Kimyeci ‘Saygıdeğer büyüklerimize hizmet veriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir