featured

Hatay Valiliği 2017 SODES Başvuru sonuçlarını açıkladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2017 Yılı SODES Projelerinin Kalkınma Bakanlığı tarafından değerlendirme süreci tamamlanmış olup, ilimizden 39 adet proje desteklemeye hak kazanmıştır. Bakanlıkça kabul edilen projelerin listesi aşağıda yer almaktadır.

Projesi kabul edilen kurumlarla ‘’SODES Finansman Sözleşmesi’’ imzalanacak olup, sözleşme tarihi ve gerekli evraklarla ilgili önümüzdeki günlerde ayrıca bir açıklama yapılacaktır. Projesi kabul edilen kurumların ilk etapta proje referans numaralarını belirterek, proje ile ilgili iletişim kurulacak personelin adı, soyadı, cep telefonu ve e-posta adresini 24.10.2017 tarihi mesai bitimine kadar hataysodes@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

Proje faaliyetlerine başlanılmadan önce proje koordinatörleriyle bilgilendirme toplantısı yapılması planlanmaktadır. Bu toplantıda proje başlangıcında yapılması gereken işler ve proje uygulaması esnasında dikkat edilmesi gereken konular üzerinde durulacaktır. Toplantı tarihi ve saati konusunda ayrıca kurumlara bilgi verilecektir.

Projesi kabul edildiği halde sözleşme imzalamak istemeyen ve projeyi uygulamaktan vazgeçen kurumların 24.10.2017 tarihi mesai bitimine kadar resmi yazı ile Hatay Valiliği SODES Proje Koordinasyon Birimi’ne başvurmaları gerekmektedir.
Projelerde bütçe ve faaliyet revizyonları yapıldığı için projesi kabul edilen kurumların SODES-BİS üzerinden projeleri üzerinde yapılan revizyonları kontrol etmeleri gerekmektedir.

Önemli: SODES Finansman Sözleşmesi imzalanmadan önce başlanılan faaliyetler ve buna bağlı olarak yapılan harcamalar uygun maliyet değildir. Bu sebeple sözleşme imzalamadan önce proje ile ilgili herhangi bir işlem yapılmamalıdır.

Hatay Valiliği SODES Proje Koordinasyon Birimi İletişim:
Telefon: 214 03 30 (Dahili : 2128)

Başvuru Sonuçlarını Görmek İçin Lütfen Tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hatay Valiliği 2017 SODES Başvuru sonuçlarını açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir