featured

Başkan Yüksel’den sert açıklamalar geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkanı seçildi ama sular hala durulmuyor. MHP’ye tepkiler bitmezken MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu basın açıklamasında yeni bir skandala imza attı.

TBMM Başkanlığı seçimi sonrasında ki tepkiler üzerine, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu’nun basına verdiği demeçte “Deniz Baykal’ı desteklesek, AKP’nin tabiriyle ‘Dinsiz bir partinin adamını seçtiniz’ diye yükleneceklerdi.” demesi üzerine ortalık fena karıştı. Sosyal medya hesapları üzerinden tepkiler çığ gibi büyürken, bir yandan da CHP’liler Halaçoğlu’nun özür dilemesini istedi. Bunun üzerine tekrar kameralar karşısına geçen Halaçoğlu; “Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, özrü gerektirecek hiçbir sözüm olmadı. Kimse karşısında eğilmem. Sadece Allah huzurunda rükûda ve secdede eğilirim.” dedi.

Başkan Yüksel; “Cumhuriyet Halk Partililerin inancına laf söylemek kimsenin haddi değil!”
MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu’nun tartışma yaratan açıklamalarının ardından CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’in ilçe teşkilatı adına sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı açıklamada; “Biz Cumhuriyet Halk Partililer ibadetlerimizi Allah için yaparız. Dinin kimde olduğunu yaratan bilir. Kıblemizden ve abdestimizden eminiz ve vicdanen rahatız. Cumhuriyet Halk Partililerin inancına laf söylemek kimsenin haddi değil hakkı da değil. Bunu yapan zatı kınıyor ve lanetliyorum.” diyerek sert bir dille eleştirdi.

mutlu
Mutlu