featured

Hatayspor Taraftar Derneği tercih yapmadı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurulunu gerçekleştiren Hatayspor Taraftarlar Derneği’nde üyeler tercihlerini değiştirmeyerek Başkan Sadullah Ergin ile yola devam dediler.

Hatayspor Taraftarlar Derneği, olağanüstü kongresini yaparak yeni yönetimini belirledi. Kanatlı Mahallesindeki dernek binasında Pazar günü gerçekleştirilen ve tek liste ile gidilen olağanüstü kongrede Sadullah Ergin güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçildi.

Kongreye Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurahman Taşçıooğlu, Hatay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Erdal Uğurlu, Antakya Mütevelli Vakfı Üyesi Ömer Yılmaz, Taraftarlar Derneği eski Başkanlarından Rasim Öztürk, Necip Aydın, HSDF yönetim kurulu üyesi Cahit Aşkar, ESDER Hatay Şube Başkanı Serdar Özal ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Hasan Pembecioğlu’nun sunuculuğunda başlayan kongrede Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı hep birlikte okundu.

Divan başkanlığını Taşçıoğlu yaptı

Kongrenin divan başkanlığını Abdurahman Taşçıoğlu yaparken kâtipliğini Erdal Uğurlu ve Ömer Yılmaz yaptı. Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin, faaliyet raporunu, Hasan Pembecioğlu denetleme kurulu raporunu okudu. Faaliyet raporu, denetleme raporu ve tahmini bütçenin ibrasının ardından tek liste ile girilen seçimde Sadullah Ergin Başkanlığındaki yeni yönetim genel kurul delegelerinin oy birliği ile göreve seçildi.

Ergin teşekkür etti

Genel kurul delegelerine ve kongreye katılan tüm davetlilere teşekkür eden Ergin, “Hatayspor’un iç ve dış saha maçlarında moral ve motivasyonu artırıcı etkinliklerde bulunulmuş ve Hatayspor’umuzun bir üst kategoriye çıkması için üzerimize düşen düzeyli destek verilmiştir. Geçtiğimiz sezon Konya’da oynanan tüm maçlara otobüslerle taraftar götürülmüş, final maçına Taraftarlar Derneği olarak 30 otobüs kaldırılarak binlerce taraftarın Konya stadında Hatayspor’u desteklenmesi sağlanmıştır.” dedi.

Takımımıza destek vermeye devam edeceğiz

Ergin, şöyle devam etti; “Dernek üyelerimiz arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla zaman zaman bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Geçen sezonlar olduğu gibi bu sezonda Hatayspor iç saha ve tüm deplasmanlarda yalnız bırakılmayarak Fair – Play çerçevesinde centilmence desteklenmiştir. Hatayspor Taraftarlar Derneği olarak Anadolu Taraftarlar Federasyonu ve Hatay Sosyal Dernekler Federasyonu yönetiminde temsil edilmiştir. Yeni dernek binası kiralanmış olup, boya ve tadilatı yapılarak derneğimizin yeni yerinde faaliyet göstermesi sağlanmıştır. Bu sezonda Hatayspor’un şampiyon olarak PTT 1. ligine çıkması için Hatayspor sevdasıyla takımımıza destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yeni yönetim şöyle oluştu

ASIL: Sadullah Ergin, Mahmud Çelikel, Orçun Kınay, Mehmet Deviren, Mehmet Yurtsever, Hasan Pembecioğlu, Hasan Yetmez, Mustafa Doğru, Yakup Alp, Mutlu Deviren, Hasan Ömeroğlu, Tahsin Bekler, Cuma Karaahmetlioğlu, Ediz Selçuk, İbrahim Kanatlı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hatayspor Taraftar Derneği tercih yapmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir