featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya ile birlikte Erzin İlçe Kaymakamı Hasan Yaman’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun Erzin İlçe Kaymakamı Hasan Yaman’ı ziyaretinde, pek çok alanda gerçekleştirilen ve önümüzdeki yıllarda gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında konuşuldu.

Erzin’in kamu hizmetleri alanında geçmişten beridir alacak listesinin bir hayli kabarık olduğuna vurgu yapan Türkoğlu; “Erzin’imiz hiç şüphesiz ki hizmette payına düşeni fazlasıyla almaktadır ve alacaktır da. 2015 yılının kamu yatırımlarının şekillendiği bir dönemde Erzin İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Yaman’la birlikte ilçemize yapılmakta olan ya da planlanan projeleri tek tek masaya yatırıyor ve Erzinli hemşerilerimiz için kamu yatırımları kapsamında ihtiyaç duyulan hizmet başlıklarını gözden geçiriyoruz” dedi.

Erzin’e her yaştan insanın spor yapmasına imkân sağlayacak bir Kapalı Spor Salonu kazandırdıklarını vurgulayan Türkoğlu; “Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin enerjilerini verimli alanlarda kullanabilmeleri adına inşa ettiğimiz Kapalı Spor Salonumuzu, hamdolsun ki Erzin’imizin hizmetine sunduk” dedi. Mevcut Erzin Şehir Stadyumu ve Erzin Belediye Spor Takımı için de çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Türkoğlu;“Erzin’imizin gururu 3. Lig takımımız Erzin Belediye Sporun müsabakalarının oynandığı şehir stadyumumuza 2012 yılında 1000 KİŞİLİK KOLTUK döşemiştik. Erzin Belediye Spor Takımımızın ihtiyaç duyduğu sponsor desteği kapsamında gerçekleştirdiğimiz temaslardan da önemli sonuçlar elde ediyoruz. Ayrıca Hatay Geçlik Spor İl Müdürlüğünden 10 yıllığına Erzin stadının Erzin Belediyesi’ne tahsis edilmesini sağladık. Şehir stadyumumuzun 3. Lig kriterlerine uygun hale gelmesi için gerekli yatırımlarla desteklenerek Erzin Belediye Spor Takımımızın müsabakalarının şehir stadyumumuzda oynanmasının imkânlarını oluşturuyoruz. Gerek belediye desteği gerek kamu desteği ve gerekse sponsor desteği ile Erzin Belediye Spor Takımımızın 3. Lig karşılaşmalarını oynamak üzere stadın kriterlere uygun hale gelmesini sağlamak ve takımımızın 3. Liglerden 1. Liglere çıkabilmesinin heyecanını Erzinli hemşerilerimizle hep birlikte yaşamak için omuz omuza, var gücümüzle çalışacağız” dedi.

TÜRKOĞLU: ERZİN’İ HİZMETLERLE ŞAHA KALDIRIYORUZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu Erzin’i her alanda hizmetlerle şaha kaldırdıklarını söyledi. Türkoğlu, her türlü kültürel, eğitim ve sanatsal etkinliklerin gerçekleştirileceği ERZİN KÜLTÜR SARAYI’NIN 2015’in yazında faaliyete geçeceğini ifade etti. Vatandaşların can güvenliğinin öncelikleri olduğunu vurgulayan Türkoğlu, kaza riskini asgariye düşürmek ve açılacak Erzin Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı kolaylaştırabilmek adına Erzin-Dörtyol arası duble yol projesinin yatırım planına alındığını ve proje çalışmalarının başladığını kaydetti. Türkoğlu ayrıca ulaşım alanında Erzin’in Kuyluk Köyü ve Kuzuculu arasındaki 3,5 km’lik yolu asfaltladıklarını ve köyleri parkeyle döşediklerini belirtti. Erzin’de İsalı Deresini ıslah ettiklerini dile getiren Türkoğu; “Ayrıca DSİ yatırım planına aldırdığımız BAŞLAMIŞ GÖLET PROJEMİZ ile bölgemizde 60 bin dönümlük arazi sulanacak. Yonca düzü-İsalı Deresi arası Kuşaklama Kanalı ile Gökdere’nin ıslahı da yatırım planına alındı ve en kısa sürede ıslah çalışmaları için kazma vurulacak” dedi.  Türkoğlu Erzin’inde eğitimin çıtasını yükseltmek adına da adeta seferber olduklarını ifade ettiği açıklamasında; “Erzin’imize 2013-2014 döneminde 6 OKUL inşa ettik. 2015 dönemi için de yeni yatırımlarla Erzin’imizdeki derslik sayısını arttıracağız” dedi.

TÜRKOĞLU: ERZİN OSB’DE SONA YAKLAŞILIYOR

Erzin OSB için sona yaklaşıldığını müjdeleyen Milletvekili Türkoğlu, 175 hektarlık arazi üzerinde inşa edilecek Erzin Organize Sanayi Bölgesi ile Erzin’de işsizliğin sıfırlanacağını söyledi. Türkoğlu, Erzin OSB ile ilgili alt yapı çalışmalarının bir an önce bitirilmesi ve iş adamlarının yatırımlarının gerçekleşmesi ile Erzin’in adeta bölgenin parlayan yıldızı haline geleceğini kaydetti.

Milletvekili Türkoğlu’nun ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Erzin Kaymakamı Yaman da ilgili ve gerekli kamu hizmetleri ile Erzin’in her alanda ihya olacağını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir